Skip to content

Om

Jag är utbildad diplomerad hästskötare (Strömsholm) och Auktoriserad C- Tränare i hoppning. Vi föder upp, utbildar och tävlar hästar och vi tar även emot hästar och ponnyer för utbildning och tävling.

Jag håller även träningar och kurser efter önskemål, ring eller mejla för info

Mitt hästintresse började när jag var liten, jag fick själv spara till min egen B- ponny som var en ponny travare och slängde av mig hela tiden. Vi hade inte råd med sadel först så jag fick lära mig barbacka först men skam den som ger sig, jag lärde mig mycket och mina föräldrar hjälpte till så gott de kunde, de var ju inga hästmänniskor.

Tiden gick man fick  så småningom d-ponny och stor häst. Jag hade aldrig någon läromästare så jag fick göra misstag och gå den långa vägen, men det är jag tacksam för idag!

Intresset blev större och vi byggde upp en anläggning med ridhus, skrittmaskin, stor utebana, hagar m.m. Min pappa är byggexpert och vi har gjort allt själva!!

Jag har fått så mycket kunskap om olika hur hästar är från föl till tävlingshäst, om olika individer, alla fölningar och unghästars beteenden mot varandra och jag lär mig hela tiden, Den dyraste utbildningen av alla brukar vi skoja om Pappa och jag men ack vad det har varit värt det, speciellt när hästarna får framgångar!!

Mina mål i framtiden är att få tävla på lite högre nivå, nu när mina barn blivit lite större!!

Våra faciliteter här på Stall Fährhof:

Skrittmaskin
Skrittmaskinen på Stall Fährhof